محتوای این مقاله
بنابراین می توانید به راحتی چای سیاه را با برخی از برگ هایی که حاوی همان مقدار کافئین چای سبز هستند، تهیه کنید. این به این دلیل است که عملکرد آن بسیار متفاوت از کافئین موجود در قهوه است، بنابراین مردم معمولاً وقتی به آنها می گویند چای سیاه حاوی کافئین است شگفت زده می شوند. ویژگیای که همه ما میتوانیم هر از گاهی از آن استفاده کنیم. راهی برای توضیح اینکه چرا برخی از فرهنگها در چای به عنوان بخشی از آداب و رسوم آنها ریشه دوانده است (مانند بریتانیا). چای، یا به طور خاص چای سبز، یک داروی ضد افسردگی است، به این معنی که نوشیدن یک فنجان در دفعه بعد که کمی احساس ناراحتی کردید، چاي خارجي می تواند خلق و خوی شما را تقویت کند.
اگر به مصرف زیاد قهوه علاقه دارید، جایگزین کردن قهوه یا اسپرسو به جای چای در صبح ممکن است برای گذراندن روز کافی نباشد. در عوض، با یک فنجان دانه قهوه دم کرده شروع کنید و آن را با یک چای کافئین دار قوی مانند ماچا برای افزایش انرژی پایدارتر و طولانی مدت ادامه دهید. برای افرادی که به طور منظم قهوه مصرف می کنند، به جای یک چاي خارجي فنجان جو، یک فنجان چای بنوشید تا مصرف کافئین خود را کاهش دهید. مصرف کافئین ممکن است باعث عوارض جانبی خفیف تا متوسط در برخی از بزرگسالان سالم شود.
زیمپرمن میگوید در همین حال، مطالعات به قهوه به عنوان یک پیشگیری بالقوه نه تنها از بیماری پارکینسون، بلکه از دیابت نوع 2، بیماریهای کبدی و مشکلات قلبی اشاره میکنند. فهرست فواید چای برای سلامتی طولانی است، از مبارزه با التهاب و تقویت سلامت مغز گرفته تا کاهش خطر بیماری قلبی و سکته. از سوی دیگر، قهوه منبع غنی آنتی اکسیدان است و مصرف منظم آن با پیشگیری از دیابت، بیماری پارکینسون و برخی از انواع سرطان مرتبط است. وقتی قهوه دم میشود، کافئین بیشتری نسبت به چای دم کرده دارد، زیرا نوشیدنی قویتری است، اما کافئین بیشتری در برگهای چای نسبت به دانههای قهوه وجود دارد. توجه داشته باشید که قهوه تنها پس از دم کردن، کافئین بیشتری نسبت به چای دارد.
امتحان چای آیا همه چای ها یکسان هستند؟ این آزمون را انجام دهید تا بدانید نوشیدن چای با بدن چه میکند و چگونه میتواند در برابر بیماریها و شرایط خاص فواید سلامتی داشته باشد. نتایج به دست آمده است، و ما متوجه شدیم که تا زمانی که شما با شعار “همه چیز در حد اعتدال” زندگی می کنید، چای و قهوه دارای مقادیر مساوی از ویژگی های مثبت و منفی هستند. با این حال، به دلیل محتوای کم کافئین، توصیه می کنیم چای را فقط بعد از ناهار بنوشید تا روی خواب شما تاثیری نداشته باشد. آنها همچنین افزایش مشابهی در کافئین در دمنوش های گیاهی پیدا کردند، به طوری که محتوای کافئین چای سبز پس از 3 دقیقه دم کردن دو برابر شد. مطالعات نشان می دهد که نوشیدن 3 فنجان چای در روز می تواند به کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب کمک کند.
آیا ماچا به اندازه قهوه کافئین دارد؟
با این حال، طبق مطالعات، چای می تواند گزینه بسیار بهتر و سالم تری نسبت به قهوه باشد. اول اینکه یک فنجان چای معمولی احتمالاً کافئین کمتری نسبت به قهوه دارد. چای همچنین چاي خارجي حاوی ترکیبات چاي خارجي دیگری است که می تواند همراه با کافئین برای ارائه فواید دیگری مانند چربی سوزی عمل کند. همچنین اگر نوشیدنی های تلخ را دوست ندارید، چای گزینه بسیار بهتری است.
چای به ایمیل شما
نوشیدنی ای که انتخاب می کنید ممکن است به ترجیحات و فرهنگ شخصی شما بستگی داشته باشد. چای و قهوه هر دو حاوی کافئین هستند، اما چای حاوی نصف قهوه است. یک فنجان 8 اونس چای سیاه دم کرده حاوی 47 میلی گرم کافئین است، در حالی که یک فنجان قهوه دم کرده 8 اونس حاوی 96 میلی گرم کافئین است. اما در فرآیند دم کردن، کافئین بیشتری از دانههای قهوه استخراج میشود. بنابراین یک فنجان قهوه حاوی کافئین بیشتری نسبت به یک فنجان چای است. اسپرسو با فشار دادن مقدار کمی آب داغ به دانه های ریز آسیاب شده قهوه ساخته می شود.
آیا بعد از نوشیدن ماچا دچار افت کافئین خواهید شد؟
به راحتی می توان فهمید که بیشتر چای ها نسبت به یک فنجان قهوه کافئین کمتری دارند. پس چرا بسیاری از چاي خارجي مردم زمانی که می خواهید سطح انرژی خود را افزایش دهید، جایگزینی قهوه با چای را توصیه می کنند؟ چای نسبت چاي خارجي به قهوه انرژی نرمتر و پایدارتری ارائه می دهد. این بدان معنی است که شما می توانید هوشیار و متمرکز بمانید بدون اینکه بعد از آن با جنبه منفی تصادف روبرو شوید.
آیا ماچا برای اضطراب بهتر از قهوه است؟
هنگامی که چای خیسانده می شود، بر سطح کافئین تأثیر می گذارد. دوم اینکه چای سیاه اکسیده می شود که باعث افزایش مقدار کافئین استخراج شده در حین خیساندن می شود. برخی از چای ها به طور طبیعی دارای کافئین کم یا به طور طبیعی بالاتر هستند. برخی از عواملی که باعث می شود ماچا کافئین بیشتری نسبت به سایر انواع چای داشته باشد، فرآیند رنگ آمیزی و روش تهیه آن است. تیره شدن باعث افزایش محتوای کافئین و اسید آمینه برگ های چای می شود. سپس، برگها و جوانههای کوچکتر چای که برای تهیه ماچا استفاده میشوند، محتوای کافئین بیشتری دارند.
یک فنجان قهوه استاندارد چند اونس است؟
این کاتچین موجود در چای به افزایش دمای داخلی بدن شما کمک می کند و باعث چربی سوزی سریع تر می شود. EGCG همچنین دارای مزیت دیگری است که بدن را به سوزاندن ذخایر چربی تشویق می کند و در چاي خارجي عین حال عملکرد ورزشی را بهبود می بخشد. چای به سرعت چاي خارجي بخشیدن به روند هضم کمک می کند که به کاهش علائمی مانند ناراحتی معده، حالت تهوع و اختلالات گوارشی کمک می کند. بر اساس یک مطالعه، چای می تواند به ترویج فلور خوب روده کمک کند و در عین حال باکتری های مضری را که می توانند باعث سالمونلا و زخم معده در افراد مستعد شوند، از بین ببرد. این چای چاي خارجي همچنین دارای اثرات ضد اسهال است که می تواند به تقویت حرکات منظم روده و همچنین درمان اسهال کمک کند. برخی نوشیدنی های گیاهی مانند چای زنجبیل می توانند به تسکین علائم مرتبط با حالت تهوع کمک کنند.
با توجه به محتوای بالای کافئین موجود در قهوه، انتخابی منطقی برای افزایش سطح انرژی و شروع روز است. کافئین بین اثرات طعمی و انرژی خود، دارای برخی از قابلیت های قدرتمند است. با این حال، یک فنجان قهوه حاوی چاي خارجي کافئین بیشتری نسبت به یک فنجان چای است.
منبع: خريد انواع چاي خارجي اصل درجه يک [بهترين قيمت]
احسان مارکت